Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia. Tom 3. technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

OSZCZĘDZASZ 6,50 ZŁ

okładka

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia. Tom 3. technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

10% taniej
Inpost Paczkomaty 24/712,99 zł
Kurier Inpost12,99 zł
Kurier FedEx13,99 zł
ORLEN paczka8,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność: 1-2 dni robocze

OPIS

Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej
Podręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym, tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:175x245 mm
  • Liczba stron:344
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302147234
  • Data wydania:8 wrzesień 2014
  • Numer katalogowy:255536

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher