Technologia gastronomiczna. Część 1. kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

okładka

Technologia gastronomiczna. Część 1. kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:312
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302112553
  • Data wydania:październik 2010
  • Numer katalogowy:198756

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher