Serwis używa cookies. Wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zapoznaj się z polityką prywatności (zamknij)

Wyniki wyszukiwania dla 'Sebastian Krzywda'


sortowanie:

Znaleziono sześć produktów.


  • Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja. Tom 15 Technik żywienia i usług gastronomicznych

    Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami umożliwia samodzielne sprawdzanie stopnia przyswojenia wiedzy niezbędnej podczas egzaminu. Idealny, by szybko ocenić, które zagadnienia wymagają ponownego powtórzenia. Napisany zwięźle, zawiera wybór najważniejszych informacji. Nie ma na celu zastąpienia podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i wartościowe dopełnienie.

  • Hotelarstwo. Tom 4 Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik

    Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania...

  • Obsługa konsumenta. Tom 12 Zeszyt ćwiczeń

    Obsługa konsumenta. Tom 12 Zeszyt ćwiczeń

    Dostępność: 1-2 dni
    Cena: 31,30 zł  36,90

    Zakres: kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
    Podręcznik do nauki:
    obsługi gości hotelowych, zasad nakrywania stołów, sposobów podawania śniadań, różnych metod serwowania posiłków, organizowania usług dodatkowych.
    Zeszyt ćwiczeń stanowi uzupełnienie podręcznika: Usługi żywieniowe w hotelarstwie" do nauki zawodu z branży turystyczno-hotelarskiej opracowanego zgodnie z nowa podstawą programową.

  • Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 1

    Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 1

    Dostępność: 2-3 dni
    Cena: 23,60 zł  27,85

    Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych. W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta...

  • Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Cześć 2

    Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Cześć 2

    towar aktualnie niedostępny w sklepie

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Zawarto w nim treści związane z obsługą konsumentów w lokalach gastronomicznych różnego typu ze szczególnym uwzględnieniem gastronomii hotelowej. Materiał został podzielony na dwie części, zgodnie z dwuletnim cyklem kształcenia w zakresie obsługi konsumenta.

  • Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 2

    Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 2

    towar aktualnie niedostępny w sklepie

    W części drugiej znajdują się opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i napojów oraz organizacji różnych przyjęć. Zaprezentowano też szczegółowe usługi związane z gastronomią w obiektach hotelarskich.