Serwis używa cookies. Wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zapoznaj się z polityką prywatności (zamknij)
Hotelarstwo. Tom 4 Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik
Do koszyka udostępnij

Wysyłka

wysyłka kurierem UPS11,00 zł
inne opcje
wysyłkacena przelew/kartacena pobranie
wysyłka kurierem UPS 11.0 zł16.0 zł
wysyłka DPD 10.0 zł15.0 zł
paczka w Ruchu 3.99 zł8.99 zł*
wysyłka paczką pocztową 10.0 zł15.0 zł
* Tylko w wybranych kioskach RUCH - przy wyborze kiosku znajduje się informacja, czy określony punkt pozwala na płatność przy odbiorze.

Joanna Duda, Sebastian Krzywda. Hotelarstwo. Tom 4 Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik.

Szkoła ponadgimnazjalna

Autor: ,
Wydawnictwo: WSiP
Dostępność: 1-2 dni robocze
Cena detaliczna: 24,54 zł
Nasza cena: 20,80 zł
Oszczędzasz: 15%
 
 

Opis:

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.


Dodatkowe informacje:

Liczba stron: 128
Format: 16.5 x 23.5 cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788302147043
Wydanie: 1
Data wydania: 2014

Produkt należy do kategorii:

Dodaj recenzję produktu:

Dopuszczalne tagi to <i> i <b>