Kuchnia myśliwska.

okładka

Kuchnia myśliwska.

  • Wydawnictwo:Rea

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Wielbiciele potraw z dzikiego drobiu wyjątkowo cenią lekką goryczkę i żywiczny odcień aromatu tego mięsa, odznaczającego się delikatnym, wyrafinowanym smakiem. Do rarytasów zalicza się soczyste mięso sarny i szlachetną, nieco słodkawą jeleninę. Potrawami dietetycznymi są te przyrządzane z "lekkiego" mięsa zająca.
Leczniczymi właściwościami jest obdarzone delikatne mięso żubra.
W książce przedstawione zostały przepisy na potrawy, które można przyrządzić na łonie natury i w warunkach domowych.
Wśród nich są nie tylko danie tradycyjne, ale również oryginalne propozycje na: sałatkę z głuszcem w pomarańczach, zupę z jarząbka z grzybami, pieczoną szynkę z dzika z sosem jabłkowym, gulasz z mięsa sarny z pomidorami i wiele, wiele innych.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:235x220 mm
  • Liczba stron:224
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788375443943
  • Data wydania:5 październik 2012
  • Numer katalogowy:197384

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher